Je bekijkt nu Waarom je filter jouw succes in de weg staat

Waarom je filter jouw succes in de weg staat

Don’t be your selfie, be you. 

De weg naar succes is een proces. Een weg met vallen en opstaan. Het probleem van ‘succes’ is dat mensen alleen het topje van de ijsberg zien. Mensen zien alleen succes maar niet de struggle. Mensen zien je fake selfie maar niet de ware jij. Waarom? Omdat we in een maatschappij leven waarin we ‘perfect’ moeten zijn. Waarin altijd alles beter, perfecter en succesvoller kan. Waarin we proberen liefde te verdienen door de selfie te creëren van hoe we denken dat anderen willen dat wij zijn. Die selfie is niet wie ik ben. Die selfie is niet wie jij bent of wel?

Ik wil geen fake selfie maar gewoon mezelf zijn. En de weg naar succes is vallen en opstaan. Ik kan niet perfect zijn in alles wat ik doe maar ik doe het toch. Want wat ik doe is mijn passie en dus mijn kracht.

Om de weg naar succes af te leggen is het belangrijk dat je leert om niet perfect te durven zijn. Om niet perfect te durven zijn voor iedereen die je veroordeelt.

Denk eens na over onderstaande vragen:

Staat niet perfect zijn gelijk aan onprofessioneel of niet succesvol zijn?
Of staat niet perfect durven zijn gelijk aan een sterke en succesvolle mindset?
Aan durven falen in het openbaar maar daarbij wel de realiteit laten zien?


#filter pull- up: resultaat wauw wat sterk! =  #original Jumping pull-up: ik zit nog in het proces!

Mind for Success staat niet voor jouw selfie maar voor wie jij écht bent. Don’t be your selfie, be you. Mensen oordelen toch wel. Het gaat erom dat je leert vallen en leert opstaan. Het gaat erom dat je leert om je mindset zo te trainen dat het niet meer uitmaakt als je struikelt terwijl iedereen toe kijkt.

Ik loop, ik val, ik leer en ik neem jullie vanaf nu bewust mee in dat proces. Want dat is waar Jouw Mind for Success voor staat. Vallen en weer opstaan, je mind zo trainen dat falen geen falen meer is maar een manier om sterker te worden.

Dusja, jullie zullen me zien vallen en weer zien opstaan. Jullie zullen getuigen zijn van de fouten die ik maak maar één ding is zeker: jullie zullen mij zien om wie ik echt ben en niet slechts een fake selfie.

Jullie zullen niet alleen de ijsberg van succes zien maar ook de realiteit en het proces eronder. Want je kunt geen mind for success creëren zonder niet perfect te durven zijn. En je passie, mindset en je kracht zitten niet in je fake selfie maar in wie jij werkelijk bent so Please, don’t be your selfie, be you. People will judge you anyway.

Hoe zit dat bij jou? Wat laat jij met jouw selfie zien? En wie ben jij zonder filter? Komt dat overeen? En zo niet, wat is dan de reden dat jij je fake selfie kiest?